Zoek jij een nieuwe baan? Wij hebben twee mooie vacatures!

Home \ Nieuws \ Zoek jij een nieuwe baan? Wij hebben twee mooie vacatures!

Delen op

Zoek jij een nieuwe baan? Wij hebben twee mooie vacatures!

Ben jij klaar voor een professionele commerciële functie in de wereld van dakveiligheid?

Wij hebben plaats voor een tweetal enthousiaste accountmanagers.

Als accountmanager Nederland binnen EnSafe ben jij hét aanspreekpunt voor onze MARQ-erkenninghouders binnen Nederland. Een relatiebeheerder die weet wat er speelt, ondersteunt bij projecten, (technische) vragen beantwoordt en zorgt dat de relatie op rolletjes loopt. Ook ben jij iemand die potentiële afnemers benadert en deze weet te enthousiasmeren voor onze producten en het MARQ-erkenninghouderschap.

Specifiek voor de accountmanager België en Duitsland zijn wij op zoek naar iemand die de ambitie heeft om nieuwe markten te onderzoeken, te pionieren, potentiële afnemers te bezoeken, kansen te zien en te pakken, te scoren en daarmee een nieuw klantenbestand op te bouwen. Kortom: een zelfstandige, zeer brede functie op het gebied van business development.

Bij EnSafe B.V. ontwerpen, produceren en leveren wij onder de merknaam MARQ een compleet gamma aan hoogwaardige producten voor het veilig werken op hoogte. Een team van professionals focust steevast op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

Klik hier voor meer informatie.   

Webdesign by Applepie \ Disclaimer \ Privacy statement \ Cookies \ Sitemap

Vossenbeemd 9 – 5705 CL Helmond \ +31 (0)40 820 03 87 \ info@ensafe.nl