Het borgen van een veilige werkplek tot in lengte van jaren

Home \ Nieuws \ Het borgen van een veilige werkplek tot in lengte van jaren

Delen op

Het borgen van een veilige werkplek tot in lengte van jaren

Door vastgoedeigenaren is er de laatste jaren veel aandacht besteed aan dakveiligheid. Enerzijds met als doel de eigen werknemers een veilige werkplek te bieden, anderzijds om onderhoudspartijen te faciliteren bij het veilig kunnen werken op hoogte. We zien dan ook dat steeds meer gebouwen zijn voorzien van permanente klim- en valbeveiligingsvoorzieningen.

Een flinke stap voorwaarts voor iedereen die met regelmaat op daken werkt. De beschikbaarheid over een veilige daktoegang en permanente voorzieningen is voor velen al een hele verademing.

In wet- en regelgeving worden zowel de arbeidsomstandigheden van werknemers geregeld als de veiligheid van derde partijen die zich in, aan of op een gebouw begeven en waarbij de vastgoedeigenaar in beide gevallen verantwoordelijkheden heeft. Deze verantwoordelijkheden gaan in de rol van toezichthouder echter verder dan alleen het beschikbaar stellen van voorzieningen.

We zijn nu in een fase aanbeland dat iedereen gaat beseffen dat de kwaliteit van producten, de kwaliteit van het installeren én het proces rondom het veilig werken tot in lengte van jaren geborgd moeten gaan worden.

Met de MARQ productlijn in combinatie met het MARQ Service Plan nemen wij vastgoedeigenaren alle zorg voor een optimaal functionerende - en dus veilige - werkplek gedurende de gehele exploitatieperiode volledig uit handen. 

En dat is precies waar EnSafe voor staat: het borgen van een veilige werkplek tot in lengte van jaren.

Webdesign by Applepie \ Disclaimer \ Privacy statement \ Cookies \ Sitemap

Vossenbeemd 9 – 5705 CL Helmond \ +31 (0)40 820 03 87 \ info@ensafe.nl