Het begin van een kostenbesparende gebouwexploitatie

Home \ Nieuws \ Het begin van een kostenbesparende gebouwexploitatie

Delen op

Het begin van een kostenbesparende gebouwexploitatie

Rondom het beheren en exploiteren van bedrijfsgebouwen staat kostenefficiency nadrukkelijk centraal. Met de introductie van het revolutionaire synthetische kabeltrajectsysteem MARQ S-Line voorziet MARQ als geen ander in de behoeften van gebouweigenaren en -beheerders die hoog inzetten op een zorgeloze en bovenal kostenbesparende exploitatie van het bedrijfsonderkomen. Tot in lengte van jaren. Want MARQ S-Line kenmerkt zich niet alleen door een onbeperkte levensduur, het systeem wordt conform het unieke MARQ Service Plan ook nog eens levenslang gegarandeerd. Zowel qua product als installatie. En dat is een hele zorg minder.

Met het kabeltrajectsysteem MARQ S-Line loopt MARQ andermaal voorop in de wereld van klim- en valbeveiliging. Het onder alle weersomstandigheden excellerende systeem is in overeenstemming met NEN-EN 795:2012 Type C en NPR-CEN/TS 16415:2013 en kan op verschillende manieren en niveaus worden ingezet. 

Paradepaardje
MARQ S-Line is het paradepaardje binnen de nieuwe generatie klim- en valbeveiligingsproducten van MARQ. Slimme en innovatieve oplossingen die volgens de nieuwste inzichten en de laatste stand der techniek worden ontworpen en geproduceerd. En stuk voor stuk uitblinken in kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruikscomfort.

Veilig werken begint dan ook met MARQ. Op elk niveau, in elke situatie.

Webdesign by Applepie \ Disclaimer \ Privacy statement \ Cookies \ Sitemap

Vossenbeemd 9 – 5705 CL Helmond \ +31 (0)40 820 03 87 \ info@ensafe.nl